Om Galleri Albin Upp

Galleri Albin Upp

Galleri Albin Upp har flere store, åpne og lyse utstillingsrom. Både i glasspåbygget til det gule huset og på gateplan i den tilstøtende teglsteinsbygningen. Galleriet er åpent for bildende kunst, kunsthåndverk og foto, men er også tilgjengelig for andre kunstneriske uttrykk.

Galleri Albin Upp drives som et utleiegalleri. Det innebærer at det betales en leie, men det beregnes ikke provisjon av salget. Utstiller må ha en viss kunstnerisk bakgrunn. Det vil bli foretatt en kunstnerisk vurdering av arbeidene før eventuell avtale om utstilling. Leieperioden er to uker eller mer. Under utstillingsperioden må kunstneren selv stå for vakthold i galleriets åpningstider. Utstiller må markedsføre egen utstilling, men galleriet vil også bistå med dette. Søknad om utstillingsplass med CV og bilder (i JPG-format) kan sendes oss på e-post. Se kontaktinformasjon her.

 

Albin Art

Albin Art er et studio på 28 kvm som ligger vegg i vegg med Galleri Albin Upp. Albin Art kan leies fra én uke eller mer. Lokalet har erfaringsmessig plass til 20 – 25 bilder, med store vinduer ut mot gaten og god belysning. Galleriet er åpent for bildende kunst, kunsthåndverk og foto, men er også tilgjengelig for andre kunstneriske uttrykk.

Utstiller må ha en viss kunstnerisk bakgrunn. Utstiller må selv sørge for vakt under galleriets åpningstider. Søknad om utstillingsplass med CV og bilder (i JPG format) kan sendes oss på e-post. Se kontaktinformasjon her.